Betalingsbetingelser

Dankort

Dankort
Flisebent modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort/Mastercard.
Beløbet trækkes når varerne afsendes.

Alle priser er inkl. moms.

Leveringsbetingelser 

Fragtprisen bliver oplyst inden du godkender din bestilling.Alle varer sendes med fragtmand. Varer, der leveres med fragtbil, leveres til kantsten
Du har også mulighed for at afhente varen på vores adresse, som er Herlev Hovedgade 203, 2730 Herlev.

Varen skal dog bestilles og betales på forhånd. Du vil modtage en e-mail, når varen er klar til afhentning.

Flise bent A/S kan ikke gøres ansvarlig for forsinkelse af leverancer samt evt. håndværkerudgifter i forbindelse med forsinkede leverancer, transportskader og fabrikationsfejl i produkter.

Levering af varer anses for sket, når fragtmanden har leveret varen på bestillingsadressen, og kunden har modtaget varen. Vælges det, at varen må stilles, har kunden selv ansvaret for varen, så snart fragtmanden har stillet varen på modtager adressen. Skulle kunden ikke være der til at modtage en vare, som ikke må stilles, vil varen blive forsøgt leveret igen efter aftale med kunden. Kunden afholder selv omkostninger ved genudkørsel af varen.

Modtagelse

Når du har modtaget dine varer, skal du sammenholde disse med ordrebekræftelsen. Kontroller altid varen/pakken for transportskader inden kvittering for modtagelsen.
Såfremt der er skade på en vare gøres indsigelse overfor transportfirmaet på stedet. Der må aldrig kvitteres på et fragtbrev uden at gøre anmærkninger på fragtbrevet, hvis der er skader på nogen af varerne. (Det er ikke nok kun at tjekke kassen udvendig)
Kvittering for modtagelsen er det samme som at sige, at varen er i orden!

Retur / Fortrydelse   

Alle nedsatte lagersalgsvare – Leveres måske i forskellige toner/nuancer
ingen garanti for tonemacth i det parti vi leverer.
Ønskes garanti for tonematch kan det leveres til normale priser.

Skulle du fortryde dit køb, kan alle varer returneres inden 14 dage efter modtagelse. Vi tilbagebetaler varens pris eller bytter til en anden vare, hvis varen er tilbageleveret i væsentlig samme stand og mængde. Originalemballagen skal desuden returneres i en stand, der gør et videresalg muligt, idet der på emballagen er anvist brugbare oplysninger om produktets anvendelse såvel som mål/værdier, som er nødvendig info for vores andre kunder. Da der ikke kan skaffes ny emballage til produkterne, har emballagen stor værdi for produktet og skal derfor med retur.
Specialfremstillede varer dvs. varer, som er fremstillet specielt til dig, tages ikke retur. Vi fremsender speciel ordrebekræftelse på disse varer, hvor vi informerer om, at der ikke er returret på varen. Denne skal sendes underskrevet retur, inden ordren sættes i gang. Har du ikke modtaget en speciel ordrebekræftelse, gælder de normale 14 dages returret.

Reklamation

Du har som kunde 24 måneders reklamationsret som standard. Kunden skal reklamere hurtigst muligt og inden for rimelig tid, hvis der konstateres fejl eller mangler ved produktet.

Afgivelse af ordre 

Når du har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt.

Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) IKKE er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Flise Bent A/S har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Der vil blive fremsendt en Faktura, indenfor 24 timer.

Persondataforordningen, GDPR, gældende fra d. 25. maj 2018 
Dine data har hele tiden været sikre hos os, og er det fortsat.
Du har altid mulighed for at få oplyst de oplysninger vi har registreret på dig samt at tilføje ændringer, rettelser eller bede om at få slettet dine data.
Når du oplyser os om dine kontaktoplysninger (navn, adresse, tlf., mail) benyttes disse udelukkende til at kunne udfærdige tilbud, ordrer, faktura samt levering af dine varer.
Dine kontaktoplysninger vil kun blive videregivet i tilfælde af, at du har bestilt levering af dine varer. Ved at vælge levering med vort fragtfirma, acceptere du samtidig at vores fragtfirma modtager flg. oplysninger: navn, adresse og telefonnr. Disse oplysninger benyttes udelukkende til at kunne levere dine varer til den rigtige adresse og informere dig pr. tlf., hvis det er aftalt på forhånd.
Ved fortsat at handle hos Flise Bent A/S, enten i fysisk butik eller online efter d. 25. maj 2018 acceptere du vores opdaterede brugsvilkår.
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.
Vi takker for at du har valgt Flise Bent A/S som leverandør, vi glæder os til et godt samarbejde.

preloader